O NAS

Podjetje Gazi je bilo ustanovljeno leta 1996.
V 20 letih smo s strastjo do načrtovanja in proizvodnje inovativne in dovršene profesionalne gostinske opreme uspeli z ustvarjanjem novih pristopov predstaviti posebnosti različnih svetovnih kuhinj v klasični kuhinji.

V razvoju in proizvodnji profesionalne termične opreme dajemo največji poudarek zanesljivosti in ekonomičnosti naših izdelkov. Prav posebno pozornost pa posvečamo dejstvu, da so naši izdelki enostavni za uporabo in čiščenje.
Naša glavna prednost pred konkurenco je, da naše stranke dobijo kar največ za vložena sredstva. Ni težko proizvesti dobrega produkta za visoko ceno. Naša glavna prednost pa je znamo proizvesti modern in visokokvaliteten produkt za zmerno ceno.
Vedno znamo prisluhniti našim strankam in se prilagoditi njihovim željam in potrebam.

Naše produkte že leta uporabljajo v številnih restavracijah v Sloveniji, Hrvaškem, Srbiji, Makedoniji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori, Avstriji, Nemčiji, Belgiji in celo v Italiji.
Od leta 2015 predstavljamo našo opremo na dveh najpomembnejših evropskih sejmih za gostinsko opremo (Milano Host in Hamburg Internorga), saj želimo našo prodajno mrežo razširiti tudi na zahodne in vzhodne evropske trge.

POSLOVANJE PODJETJA

Z našo ekipo se trudimo zagotavljati celovito storitev našim strankam, od analize njihovih potreb in želja, do končne montaže in visokokakovostno tehnično podporo in nasveti pri uporabi naših izdelkov.
Naše odnose s strankami gradimo na temeljih zanesljivosti in odgovornosti.

o-nas-thumb-41. Zadovoljen naročnik

o-nas-thumb-72. Zahteva po novi kuhinji = zahteva po optimiranju delovnega okolja

o-nas-thumb-23. Analiza in prepoznava potreb in želja naročnika

o-nas-thumb-54. Skrbno načrtovanje in usklajevanje projektov

o-nas-thumb-85. Proizvodnja in preverjanje kvalitete izdelave

o-nas-thumb-36. Optimizacija in vodenje

o-nas-thumb-67. Vgradnja, testiranje, preverjanje naročila

o-nas-thumb-98. Izobraževanje

o-nas-thumb-109. Servis in vzdrževanje