ŽAR

Velika moč, enakomerna porazdelitev temperature, visoka energetska učinkovitost, vzdržljivi, kvalitetni plinski gorilniki in električni grelci so osnovne značilnosti žarov Gazi. Izbirate lahko med plinskimi in električnimi modeli, za različne namene in načine delovanja, ki zadostijo tudi najbolj zahtevne uporabnike.

DRUGE RAZLIČICE

FUNKCIONALNOST IN ERGONOMIJA

ENAKOMERNO PEČENJE

Inox plinski gorilniki vgrajeni v lava žare s tremi grelnimi cevmi omogočajo enakomerno pečenje po celotni površini. Možnost zamenjave inox zaščit na gorilnih ceveh.

KONTROLNI INDIKATORJI POD STEKLOM

Svetilni indikatorji so vgrajeni pod steklom. Vtekanje tekočin je preprečeno. Prepreči tudi mehanske poškodbe in poškodbe zaradi agresivnih čistilnih sredstev.

LAVA GRILL VISINE

Inovativni sistem 4 stopenjske nastavitve rešetke iz masivne inox konstrukcije, Mehanizem je odstranljiv in omogoča pomivanje v pomivalnem stroju. Modeli širine 800 mm imajo ločeno nastavitev višine leve in desne rešetke.

NATANČNA IZDELAVA

Izjemna natančnost izdelava površin preprečuje dotok vode med elemente.

SNEMLJIV INOX DIMNIK

Odstranljiv inox masiven dimnik, dolžine 400 mm. Pralen v pomivalnem stroju, korozijsko odporen, zaradi masivne strukture odporen na zvijanje in udarce.

VODNI KONTAKTNI ŽAR

1,5mm debelo inox korito z zaobljenimi higienskimi robovi je zvarjen v površino, dovod vode preko ventila na stikalni plošči, odvod vode preko krogelnega ventila.

ZAŠČITA PRED TEKOČINAMI

Regulacijski gumbi so zasnovani tako, da preprečujejo dotok vode v notranjost elementa.