ŠTEDILNIKI

Kompaktna izdelava, zanesljivost, veliko različnih modelov, enostavno čiščenje in vzdrževanje; to so osnovne značilnosti štedilnikov Gazi.

DRUGE RAZLIČICE

FUNKCIONALNOST IN ERGONOMIJA

ELEKTRIČNE PLOŠČE

Električne kuhalne plošče so velikosti 300x300mm in močjo 2,5 ali 4kW. Plošče so v nivoju z zgornjo površino. Razlite tekočine se iztekajo v pladnje pod stikalno ploščo.

FIKSNI PLINSKI GORILNIKI

Fiksni plinski gorilniki so vgrajeni v inox korito z zaobljenimi higienskih robovi. Dno korita mora biti napolnjeno z vodo, kar omogoča lažje čiščenje in manjšo pregrevanje površine. Vgrajeni so vsi elementi za dovod in izpust vode.

FUNKCIJE PEČICE IN ČASOVNA REGULACIJA

Električne in konvekcijske peči imajo različne funkcije pečenja. Pri konvekcijski pečici lahko čas pečenja nastavite do 120 minut in pečica se izklopi, ko poteče nastavljeni čas.

INDUKCIJA

Indukcijski štedilniki za klasične in vok posode. Moči grelnih polj od 3,5kWdo 5,0 kW. Vrhunska kakovost generatorjev, natančna regulacija, energetska učinkovitost in zanesljivost.

KOMBINIRANI ELEMENTI

Skoraj neomejene možnosti kombiniranja elementov. Skoraj vsi elementi so lahko narejeni po meri in v skladu s potrebami naročnika.

KONTROLNI INDIKATORJI POD STEKLOM

Svetilni indikatorji so vgrajeni pod steklom. Vtekanje tekočin je preprečeno. Prepreči tudi mehanske poškodbe in poškodbe zaradi agresivnih čistilnih sredstev.

NATANČNA IZDELAVA

Izjemna natančnost izdelava površin preprečuje dotok vode med elemente.

NEODVISNO GLAVNO STIKALO

Večina električnih elementov ima neodvisno glavno stikalo, za večjo varnost uporabnika in elementa samega.

ODSTRANLJIVI PLINSKI GORILNIKI

Možnost razstavljanja zgornjega dela plinskih štedilnikov z odstranljivimi gorilniki. Enostavno čiščenje in vzdrževanje.

ODSTRANLJIVI PLINSKI GORILNIKI

Možnost razstavljanja zgornjega dela plinskih štedilnikov z odstranljivimi gorilniki. Enostavno čiščenje in vzdrževanje.

PRILAGAJANJE STRANKAM

Prilagodimo se lahko skoraj vsem potrebam in željam naših strank, izdelke lahko prilagodimo tudi za kuhinje na barkah.

VEČNAMENSKA PLINSKA PONEV

Večnamenska plinska ponev iz litega železa za pripravo paelje, omak, palačink ... Plinski gorilnik enakomerno razporeja temperaturo po celem dnu ponve.

WOK

Vok plinski štedilniki z močjo od 12 do 18kW, klasičnih dimenzij. Lahko se postavijo poleg ostalih kuhinjskih elementov.

ZAŠČITA PRED TEKOČINAMI

Regulacijski gumbi so zasnovani tako, da preprečujejo dotok vode v notranjost elementa.