KUHALO TESTENIN

Funkcionalna oblika, korita AiSi 316L, površine z globokim odcejalnim robom, enostavno čiščenje in lahko dostopni sestavni deli za vzdrževanje, široka paleta izbire modelov. Izbirate lahko med plinskimi in električnimi modeli različnih kapacitet in volumnov. Električne modele odlikujejo grelci vrhunske kvalitete Incoloy, fiksni in rotacijski ter možnost izbire med manualno in digitalno regulacijo temperature. V plinskih modelih so vgrajeni inox gorilniki s sistemom pilot plamena in piezzo prižigalca na menjalne baterije. Izbirate lahko med modeli s prelivnim sistemom ali brez, z dovodom vode v korito ali brez. Pri električnih modelih vgrajen varnostni sistem za izklop grelcev v primeru da v koritu ni vode.

FUNKCIONALNOST IN ERGONOMIJA

KONTROLNI INDIKATORJI POD STEKLOM

Svetilni indikatorji so vgrajeni pod steklom. Vtekanje tekočin je preprečeno. Prepreči tudi mehanske poškodbe in poškodbe zaradi agresivnih čistilnih sredstev.

NATANČNA IZDELAVA

Izjemna natančnost izdelava površin preprečuje dotok vode med elemente.

REGULACIJA

Digitalna regulacija fritez, kuhal testenin, in vodnih kopeli na stekleni stikalni plošči. Onemogočeno zatekanje tekočin. Prepreči tudi mehanske poškodbe in poškodbe zaradi agresivnih čistilnih sredstev.

SNEMLJIV INOX DIMNIK

Odstranljiv inox masiven dimnik, dolžine 400 mm. Pralen v pomivalnem stroju, korozijsko odporen, zaradi masivne strukture odporen na zvijanje in udarce.

ZAŠČITA PRED TEKOČINAMI

Regulacijski gumbi so zasnovani tako, da preprečujejo dotok vode v notranjost elementa.