KOTEL

Zanesljivost, učinkovitost, enostavni za uporabo, kompaktna izvedba, dostopni deli za čiščenje in vzdrževanje. Inox površine z odcejalnim robom, inox duplikatorji, dno posode inox 316L, plinski in električni modeli z možnostjo manualne in digitalne regulacije. Pri vseh modelih so vgrajeni varnostni termostati in varnostne armature s prikazom pritiska pare v duplikatorju. Uravnoteženi inox pokrovi z doplačljivim dvojnim izolacijskimi pokrovom. Vgrajena kontrola nivoja vode v duplikatorju. Pri plinskih modelih inox gorilniki s sistemom večnega plamena in piezzo prižigalnik na menjalne baterije z manualno ali termostatsko regulacijo temperature. Kvalitetni inox električni grelci in termostatska regulacija temperature pri vseh električnih modelih.

FUNKCIONALNOST IN ERGONOMIJA

KONTROLNI INDIKATORJI POD STEKLOM

Svetilni indikatorji so vgrajeni pod steklom. Vtekanje tekočin je preprečeno. Prepreči tudi mehanske poškodbe in poškodbe zaradi agresivnih čistilnih sredstev.

KOTEL

Kotel s prostornino 80 l (Linija 700), večja učinkovitost v majhnem prostoru.

NATANČNA IZDELAVA

Izjemna natančnost izdelava površin preprečuje dotok vode med elemente.

SNEMLJIV INOX DIMNIK

Odstranljiv inox masiven dimnik, dolžine 400 mm. Pralen v pomivalnem stroju, korozijsko odporen, zaradi masivne strukture odporen na zvijanje in udarce.

ZAŠČITA PRED TEKOČINAMI

Regulacijski gumbi so zasnovani tako, da preprečujejo dotok vode v notranjost elementa.